top of page
Search
  • kennedyzikinhas17

Hier koop jij deze week je verplichte mondkapje

Vanaf 1 juni (volgende week maandag) is het zover, dan moet je in het openbaar vervoer verplicht een mondkapje dragen. Wij maakten alvast een rondje langs de winkels om te bekijken waar je mondkapjes kunt kopen en voor hoeveel geld.

Mondkapje maken



Action roept de klanten op om zelf mondkapjes te maken, waarvoor het dan zelf de filters verkoopt in de winkel. Bekijk de instructies hier voor een herbruikbaar mondkapje. Eerder schreven we al dat je ook een mondkapje van een oude sok kunt maken!

Drogisterijen

Kruidvat verkoopt mondkapjes voor de scherpe prijs van 20 stuks voor € 14,87. Dit zijn dan de normale, witte mondkapjes die je 1 keer kunt gebruiken. De drogist heeft ook wat hippere mondkapjes in bijvoorbeeld roze of tijgerprint. Deze zijn niet altijd op voorraad. Trekpleisterheeft hetzelfde aanbod, al staat er dan wel een Trekpleister-logo op in plaats van een Kruidvat-versie.

Etos zit ook onder de € 1,- voor een weggooi-mondkapje: 50 stuks voor € 37,49, of als je wat minder wilt hebben 20 kapjes voor € 14,99 of 10 stuks voor € 7,49. Bekijk alle aanbiedingen hier.

Uit de folder

Plein heeft mondkapjes in de aanbieding, 50 stuks van € 49,99 voor maar € 47,99. Bij Boekenvoordeel kun je ze uit de folder krijgen voor € 9,99 per 10 stuks.

In de supermarkt

Dirk komt met een wel heel strakke aanbieding, namelijk 50 stuks voor maar € 19,99. Dat is dus nog geen € 0,40 per stuk. Mochten deze er niet meer zijn, dan kun je altijd nog 10 stuks voor € 10,- meenemen, wat wel ongeveer de normale prijs is in Nederland. Plus biedt herbruikbare mondkapjes voor € 4,95, ook voor kinderen. Je krijgt er dan dus 1 in een pakje.

Bij Jumbo kun je een mondkapje voor kinderen halen, de prijs is € 4,99.

Warenhuis

Bij Blokker zijn er mondkapjes in alle soorten en maten. Een aardige deal is 50 mondkapjes voor € 44,95, die uiteraard geschikt zijn voor het openbaar vervoer. Ook bij Xenos kun je mondkapjes krijgen, voor de fijne prijs van € 7,99 voor 10 stuks.

Bouwmarkten

Bouwmarkt Gamma heeft altijd al mondmaskers in het assortiment gehad voor klussers. Deze zijn echter ook elders te gebruiken, denk bijvoorbeeld aan 3 stuks (FFP1-bescherming) voor € 3,99. Ook Praxis heeft een hele hoop verschillende kapjes, Karwei heeft ook een beperkt aanbod.

4 views0 comments
bottom of page